Argo Beach Mamaia

Just relax & enjoy this summer @ Argo Beach Mamaia !

Argo Beach Mamaia te invita cu drag pe plaja din Mamaia Nord, in fata restaurantului Amster’s.

Amplasata in Mamaia Nord , zona Summerland, in fata restaurantului Amster’s Sea Foods, ARGO BEACH este o plaja amenajata cu mult bun gust, cu dotari moderne si cu o oferta bogata de servicii: sezlonguri, baldachine, si hamace, toate in jurul unui beach bar modern, aprovizionat cu tot ce “sufletul” doreste.
Intr-o atmosfera chill, ARGO BEACH Mamaia inaugureaza un sezon ce va fi dominat de distractie, full de evenimente si invitati surpriza.
Beach barul va ofera o gama variata de bauturi, de la cafea si racoritoare la cele mai sofisticate cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice, care,cu certitudine, vor fi pe placul fiecaruia.
La ARGO BEACH veti putea organiza orice fel de party doriti: logodne, aniversari, petreceri tematice …trebuie doar sa va exprimati dorinta, sa va hotarati din timp si sa ne anuntati. Restul ramane in sarcina noastra!

Marea, odata ce si-a aruncat vraja, te tine prins in mirajele ei pentru totdeuna, spunea Jacques Yves Cousteau.

Lasa-te vrajit de frumusetea valurilor de la Marea Neagra, traieste-ti povestea de vara, alaturi de Argo Beach Mamaia! Continuam traditia din oras si te intampinam cu cel mai delicios punch din fructe proaspete si delicioase !

Just relax & enjoy this summer @ Argo Beach Mamaia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aleea Lamia
Constanța CT RO
Get directions