Club EGO Mamaia

EGO Club Mamaia Nord inaugurat in anul 2012, este situat in nordul Statiunii Mamaia fiind unul dintre cele mai extravagante cluburi de noapte de pe litoral.

EGO Club Mamaia Nord inaugurat in anul 2012, este situat in nordul Statiunii Mamaia fiind unul dintre cele mai extravagante cluburi de noapte de pe litoral.

Muzica buna, programul artistic, confortul si serviciile de calitate sunt atributele unei nopti perfecte de vara petrecute in EGO Club Mamaia.

EGO – club, lounge and pool, unul dintre cele mai extravagante cluburi din Statiunea Mamaia, este situat intre plaja Fratelli Mamaia si Club Le GaGa Mamaia, frecventat constant de VIP-uri de demnitari si vedete ce se pot dezlantui fara inhibitii in atmosfera sa incendiara.

Dotarile si decorul sau ofera senzatia unui colt mediteranean de divertisment, cu piscina, palmieri si o parcare speciala pentru autoturisme de lux. Jocul de lumini, tunurile cu aburi si cel mai puternic sistem de sunet din Europa, alaturi de coregrafia animatoarelor extrem de sexy induc o stare de euforie in alta dimensiune.

Evenimente Club EGO Mamaia

Rezervari: 0726 202 272

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.