Club Fratelli Beach Mamaia Nord

Deschis din vara anului 2011, Club Fratelli Beach Mamaia Nord este unul din cluburile de top din nordul Statiunii Mamaia.

Deschis din vara anului 2011, Club Fratelli Beach Mamaia Nord este unul din cluburile de top din nordul Statiunii Mamaia unde se fac cele mai incediare petreceri de la malul marii.

Prima oara a inceput in Bucuresti, iar de cativa ani buni si in Constanta, conceptul de lounge te prinde in cea mai buna dispozitie de a petrece. Poti gusta mancarea delicioasa, poti sa bei ceva si sa incepi sa simti ritmul muzicii! Club Fratelli Mamaia Nord intotdeauna schimba stilurile cu diferitele petreceri tematice, asa ca fi pregatit sa te bucuri de niste seri speciale.

Restaurantul clubului este deschis zilnic, iar plaja sa privata este una dintre atractiile principale, reprezentand o oaza de relaxare in zilele toride!

In timpul verii, Club Fratelli Mamaia aduce toate jucariile sale la plaja, va servesc o experienta completa cu partidele de week-end nebun in noapte, exclusivist pe plaja si alimente incantatoare in timpul zilei! Este cel mai bun loc pentru vacante, cu o plaja de 400 de locuri, un restaurant si club pentru partidele week-end!

Ne vedem la mare!

Fratelli Club – in fiecare vineri si sambata de la 23:30

Fratelli Beach – de la rasarit pana la apus de soare

Fratelli Brunch – in fiecare sambata si duminica, de la 13:00 la 17:00

Fratelli Lunch (cina, de asemenea) – deschis in zilele lucratoare de la 11:00 la 23:00

Mamaia Nord ROMANIA

Evenimente Club Fratelli Beach Mamaia

Rezervari:

E-mail: office@fratelli.ro

Tel: 0725 510 000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.