Restaurant LOFT Mamaia

Pentru a intelege cu adevarat ce este LOFT, trebuie sa fi fost acolo cel putin o data.

Este deja cunoscuta zona de nord din Statiunea Mamaia pentru distractie: Fratelli, Ego Club Mamaia, Crazy Beach, Puro Beach si nou-venitele Le Gaga si Loft. Si asta nu e tot!

Vara abia asteptam  week-end-urile pentru a pleca la mare, este suficient un check-in pe facebook din partea prietenilor nostri pentru a avea un impuls in a ne pregati bagajele… Dar oare avem tot ce ne trebuie? Aici am intervenit noi si am organizat impreuna cu partenerii nostri Emporio Armani, Burberry Romania, Gucci, Mengotti,  Madison, Sport Couture, Miss Bikini, un boutique unde high fashion-ul va asteapta!

Outfit-uri de club, rochii de plaja, costume de baie si nu in ultimul rand colectiile noastre de incaltaminte de lux sunt acum gata de petrecere in noua locatie estivala de la Loft!

Acum petrecerile de zi sau de seara pot sa inceapa atat timp cat dupa vizita in magazinul nostru veti fi in cele mai noi tendinte ale designer-ilor internationali! Loft Mamaia este acum locatia noastra estivala! Va asteptam!

Aceasta fuziune, intr-un mod plin de culoare si surprinzatoare, care poate fi vazut in aproape fiecare aspect prezent: de la bucatarie, la bar, prin arhitectura, muzica, evenimente si petreceri.

Toate acestea sunt coerente cu acest concept original, care genereaza propria sa energie speciala.

Pentru a intelege cu adevarat ce este LOFT, trebuie sa fi fost acolo cel putin o data.

RSVP: 0756 385 638

Rate and write a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aleea Salamina
Constanța CT RO
Get directions
luni - duminica: 10:00 - 13:00