Sky View Bar Mamaia

Cea mai frumoasa priveliste de pe intreg litoralul romanesc.

Cea mai frumoasa priveliste de pe intreg litoralul romanesc.

Sky View Bar Mamaia este situat pe cel mai inalt hotel de pe litoral puteti admira atat rasaritul cat si apusul soarelui la inaltime.

Daca vizitezi statiunea Mamaia si vrei sa ai parte de o experienta de neuitat, nu ezita sa urci la etajul 14 al hotelului Parc Mamaia, la Sky View Bar. Aici vei avea parte de o experienta unica, pe care cu greu o vei uita vreodata. Privelistea oferita de acest loc unic in statiunea Mamaia nu se poate compara cu nimic altceva, deoarece este unica, iar locul a devenit o atractie in sine pentru turistii indragostiti de mare, de soare si de briza blanda a Marii Negre.

Terasa de la etajul 15 este deschisa zilnic incepand cu ora 14:00, programul fiind prelungit pana la plecarea ultimului client de aici. O bautura de bun gust, un cocktail si muzica buna sunt ingredientele care completeaza perfect privelistea de ansamblu de care veti avea partea atunci cand urcati la Sky View Bar, pana la inaltimea de 50 de metri. Putine locuri din Romania se pot lauda cu o asemenea priveliste extraordinara, asa cum este cea de la Sky View Bar, din Mamaia, Constanta.

Atunci cand ajungi in Mamaia trebuie sa ai pe lista si o vizita pe aceasta terasa. Sky View Bar reprezinta o atractie pentru toti clientii hotelului nostru, cei care se cazeaza aici putand sa se bucure de terasa oricand doresc, in timpul sederii lor in Mamaia, la Hotel Parc. In hotelul nostru, distractia, profesionalismul, mancarea si serviciile oferite de angajatii calificati si experimentati sunt la inaltime.

La inaltime intr-un loc unic, Sky View Bar Mamaia !

Contact: 0721 424 308

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bulevardul Mamaia 296
Constanța CT RO
Get directions