Iata ce suma surprinzatoare castiga lunar Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis. Nu o sa iti vina sa crezi!

Contrar asteptarilor tuturor, sotia presedintelui Romaniei Klaus Iohannis nu castiga foarte multi bani de pe urma meseriei pe care ea o practica. Conform celor mai recente declaratii de avere postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale, Carmen Iohannis a avut acum un an salarii ce cumulate au facut putin peste suma de 25.000 de lei. Lucru din […]

Contrar asteptarilor tuturor, sotia presedintelui Romaniei Klaus Iohannis nu castiga foarte multi bani de pe urma meseriei pe care ea o practica. Conform celor mai recente declaratii de avere postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale, Carmen Iohannis a avut acum un an salarii ce cumulate au facut putin peste suma de 25.000 de lei. Lucru din care rezulta ca , sotia presedintelui Klaus Iohannis, are lunar un salariu cu putin peste suma de 2.000 de lei.

Presedintele Iohannis insa a declarat ca el are venituri de 170.000 de lei pe anul trecut, ceea ce inseamna ca salariul sau lunar pentru functia de sef al statului este in jur de 14.000 de lei lunar.

Klaus si Carmen Iohannis au declarat ca sunt casatoriti de mai mult de 25 de ani, dupa cum declara chiar presedintele Romaniei. La varsta de 22 de ani cei doi s-au cunoscut, iar dupa sapte ani de relatie au decis sa se casatoreasca si au o casnicie fericita si pana in ziua de astazi. Secretul celor 25 de ani fericiti de casnicie a fost dezvaluit chiar de Iohannis.

Presedintele Iohannis a cunoscut-o pe doamna lui in timpul facultatii in vechiul cerc de prieteni al amandurora. El sustine ca a fost, fara doar si poate, dragoste la prima vedere. A fost dupa cum spune el o chimie aparte intre ei. Klaus considera ca daca doi oameni se plac si se inteleg restul nu mai conteaza si vine de la sine si exact asa s-a intamplat si cu el si sotia lui.

Klaus Iohannis isi descrie viata in cartea „PAS CU PAS” si tot acolo dezvaluie si care este secretul unei casnicii fericite. El a stat si s-a gandit ani buni pana cand a decis sa o ceara pe sotia lui de nevasta. Au fost un cuplu mult timp, de la 22 pana la 29 cand s-au casatorit intr-un final.

Secretul celor 25 de ani de casatorie ai cuplului prezidential este staruinta. Desi Iohannis nu vorbeste in cartea sa prea mult despre casatorie, el dezvaluie totusi secretul relatiei inchegate pe care o are cu sotia sa, Carmen, dupa atatia ani de canicie.

Extrem de important este ca intr-o casnicie fericita sa existe staruinta si dorinta de a nu lasa sentimentele sa se raceasca. Este, dupa cum spune presedintele, un lucru pe care trebuie sa vrei sa il faci, insa multi nu se straduiesc destul si de aceea apare rata atat de crescuta de divorturi.

Klaus Iohannis considera ca dragostea din prima zi trece, lucru care poate sa fie dezamagitor pentru cei care cred in iubire eterna ca in ziua intai. Indragostirea, spune el, trece la un moment dat, insa pentru a ramane langa cineva trebuie sa ai dorinta de a-ti consolida familia si de a trece peste orice dificultate. Sa abandonezi este foarte usor, insa rezultatele te vor face sa iti dai seama ca a meritat efortul de a nu abandona.

aprilie 2019
LMaMiJVSD
« ian.  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930