Maria Dinulescu locuieste in cea mai ciudata Casa din Romania, construita chiar de fratele ei!

Maria Dinulescu, a ales sa faca o cariera in actorie, astfel s-a facut remarcata prin prisma filmelor in care a jucat, precum: „California Dreamin”, „Poveste de la scara C”, regizate de Cristian Nemescu, „Trafic”, film regizat de catre Catalin Mitulescu si „Pescuit Sportiv”, film in urma caruia a primit premiul la Festivalul Buenos Aires pentru […]

Maria Dinulescu, a ales sa faca o cariera in actorie, astfel s-a facut remarcata prin prisma filmelor in care a jucat, precum: „California Dreamin”, „Poveste de la scara C”, regizate de Cristian Nemescu, „Trafic”, film regizat de catre Catalin Mitulescu si „Pescuit Sportiv”, film in urma caruia a primit premiul la Festivalul Buenos Aires pentru Cea mai buna actrita.

A luptat pentru visul ei, si-a jucat bine rolurile, a avut incredere in ea si a ajuns acolo unde si-a dorit mereu, este o actrita cunoscuta, iar toata munca depusa ii aduce acum beneficiile de care are nevoie pentru a trai o viata asa cum isi doreste. A investit in ea, in dezoltarea ei personala si si-a construit casa pe care si-a dorit-o, nu ii lipseste nimic, si toate datorita muncii si perseverentei de care a dat dovada.

Insa, casa in care traieste pare a fi una ciudata, atipica, cum rar observi in Romania, dar asta nu o deranjeaza, are tot confortul dorit.

Mama actritei, Margareta Dinulescu, a fost Primarita localitatii Izvoarele, functie pe care a avut-o pana anul trecut, iar casa i-a apartinut mai intai acesteia, care i-a lasat-o mostenire fiicei sale Maria. Casa este construita intr-un mod sferic, a fost conceputa de fratele Mariei, Alexandru Dinulescu de meserie inginer constructor.

Alexandru Dinulescu a creat o adevarata afacere, a construit un lant de case sferice, domuri geodezice facute pe structura de lemn, iar prima casa de acest gen, a fost construita in localitatea natala, Izvoarele.

Acest gen de case, atrag privirile localnicilor dar si a turistilor care se afla in zonele respective. Casa din Izvoarele, a fost vizitata de multi oameni din diverse domenii, si au ramas impresionati de structura ei, si de faptul ca desi pare mica pe afara, inauntru este foarte spatioasa. Cei care au vizitat-o si-au dorit si eu o casa la fel!

Intr-un interviu, acordat de Alexandru Dinulescu pentru Observatorul Prahovean,marturiseste ca mama lui sta in primul Dom construit si ca aceasta nu se mai vede locuind intr-o casa normala, una obisnuita si conventionala. Casa mamei sale, are doua dormitoare, trei bai, living, bucatarie si o baie de 100 metri patrati.

iulie 2019
LMaMiJVSD
« iun.  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031